AanbodMenu

investeren in een recreatiewoning

Whitepaper

Woning: € 0,-

Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Nederland. De veertien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden - een voorwaarde voor een Droompark - op de Veluwe en aan het Veluwemeer, maar ook in Noord-Holland, Limburg en aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving. Droomparken biedt ruimte om te ontdekken. 

Recreatiewoningen zijn populaire, solide en veilige objecten om in te investeren. Je ziet de staat van jouw woning, je kunt het bekijken en verbeteren; je weet wat er gebeurt met jouw investering. Een prettig gevoel. Zeker als je daarbij ook nog eens een tastbaar en veilig rendement kunt realiseren. Het rendement kan in korte periode snel oplopen door een combinatie van de terug te vorderen BTW en de directe verhuuropbrengsten.

Wil je alles te weten komen over het investeren in een recreatiewoning? Laat in het onderstaande formulier jouw gegevens achter en download dan de Whitepaper 'investeren in een recreatiewoning'. 

investeren in een recreatiewoning
Whitepaper
€ 0,-

Kenmerken en parkinformatie

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?