AanbodMenu

Ruime, vrijstaande woning met winkel

Tegelseweg, Belfeld

Woning: € 399.000,-k.k./ Aantal personen: 6

Deze ruime vrijstaande woning met winkel (welke tot voor kort in gebruik was als bloemisterij) biedt vele mogelijkheden. De winkelbestemming is nog steeds actueel. Ook is de woning vanwege het appartement ideaal geschikt voor dubbele bewoning! Diverse opslagruimtes, garage voor ca. 3 auto's en opslagloods.

Oppervlakte: 175 m² woonopp./2.560 m² perceelopp.
Aantal kamers: 4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud: 900 m³
Soort bouw: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1908

Begane grond:
Aan de straatzijde bevindt zich de winkel van ca. 38 m2. Aangrenzend hieraan ligt een grote plantenkas (18 x 6 meter), de voormalige snijruimte en een kantoor met toegang tot de kelder. De entree van de woning bevindt zich aan zijgevel. De ruime hal met tegelvloer is voorzien van geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje, een deur naar het winkelgedeelte en de trapopgang naar het appartement. Verder is via de hal de woonkamer bereikbaar met gestuukte wanden en plafond en een boog naar de verscholen keuken met eiken aanbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Een gang met aan één kant een grote schuifkastenwand, wasmachine-aansluiting en electrische boiler geeft toegang tot de geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel en toilet en de ruime slaapkamer. De badkamer is ook via een deur vanuit de slaapkamer bereikbaar. Vanuit de hal is verder ook nog een magazijn/bijkeuken bereikbaar.

Eerste verdieping:
Op de hoofdbouw bevindt zich momenteel een appartement met alle voorzieningen. Zo is er een ruime woonkamer, een moderne keuken, een slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Op de achterbouw is verder nog een royale bergzolder bereikbaar met de opstelling van de cv ketel.

Bijzonderheden:
Aan de woning bevindt zich de kwekerij welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Verder bevinden zich in de tuin een tuinderskas (21 x 12 meter) en een grote garage (9 x 6 meter). De woning is voorzien van een ruime beklinkerde oprit en een aangelegde tuin met veel privacy. In de tuin bevindt zich een grondwaterput met pomp. Ook is in de tuin een sfeervolle serre geplaatst met open haard. Hinderwetvergunning aanwezig.

Ruime, vrijstaande woning met winkel
Tegelseweg, Belfeld
€ 399.000,- k.k. Aantal personen: 6

Kenmerken en parkinformatie

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?