AanbodMenu

State-of-the-art tweede huis

Cube Elite

Woning: € 219.500,-exclusief BTW/ Kavel: prijs op aanvraag (te koop of te huur)/ Aantal personen: 6

Deze state-of-the-art woning beschikt over een schitterende luxe keuken met inbouwapparatuur en daarnaast een ruime living met open (gas) haard. De villa heeft twee zeer ruime slaapkamers. Ook beschikt de Cube Elite over twee prachtige luxe badkamers. De Cube Elite heeft een aparte toiletruimte met zwevend toilet. De Cube Elite is uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Opmerkingen

De gehele woning is voorzien van een geavanceerd domotica-systeem (optioneel). Het is ook mogelijk om een warmtepomp te laten plaatsen, een uiterst milieuvriendelijke optie voor een optimaal binnenklimaat.

Extra's

De Cube Elite is leverbaar in een drietal uitvoeringen; Standaard, Plus of Premium. Alle uitvoeringen hebben een hoog afwerkingsniveau en bieden een veelvoud aan luxe. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. Bij de volledige verhuur van uw woning is de BTW geheel terug te vorderen. Het regelen en verzorgen van de verhuur nemen wij u volledig uit handen. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

State-of-the-art tweede huis
Cube Elite
Droomparken Enkhuizer Strand
€ 219.500,- exclusief BTW prijs op aanvraag (te koop of te huur) Aantal personen: 6

Kenmerken en parkinformatie

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?