AanbodMenu

Onmiddelijk een vakantiegevoel

Cabana

Woning: € 79.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 60.000,- k.k.of€ 4.800,- huurprijs per jaar/ Aantal personen: 4

Cabana, onmiddellijk een vakantiegevoel.

100% beleving, dat ervaar je als je deze luxe vakantiewoning ziet. Een innovatief model welke bijzonder past in de omgeving van het water (Veluwemeer). Een vakantiewoning voorzien van alle gemakken, 2 slaapkamers, luxe badkamer met douche en een keuken voorzien van alle gemakken.

Opmerkingen

De Cabana is gemaakt van hoogwaardige materialen, en voorzien van HR cv-installatie.

Extra’s

Deze woning wordt met een compleet aangelegde tuin en terras afgeleverd. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. De BTW is geheel terug te vorderen wanneer u de woning aanbiedt voor verhuurdoeleinden. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor u. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

Onmiddelijk een vakantiegevoel
Cabana
Droompark Zuiderzee
€ 79.500,- exclusief BTW € 60.000,- k.k. € 4.800,- huurprijs per jaar Aantal personen: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park informatie

Droompark Zuiderzee is een schitterend vakantiepark, direct gelegen aan het Veluwemeer. Een unieke locatie met heel veel mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie. Zuiderzee ligt centraal op de mooie Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet. Bijna nergens anders in Nederland kun je zo mooi wandelen of fietsen als op de Veluwe. Daarnaast is de ligging aan het Veluwemeer natuurlijk perfect voor liefhebbers van watersport. 

Faciliteiten

Door de prachtige ligging aan het Veluwemeer kunnen watersporters hun hart ophalen bij Droompark Zuiderzee. Zo kun je kano's, kajaks en waterfietsen huren. Bij de surfschool is het mogelijk om een cursus surfen te volgen. Ook het nieuwe overdekte zwembad met wellness is een echte aanrader. Verder is er voor de kids een indoor speelruimte en diverse speeltoestellen op het park. 

Omgeving

Vanwege de bijzondere ligging van vakantiepark Zuiderzee op de Veluwe, zijn er ook heel veel mogelijkheden om je vakantie in te vullen. Of je nu houdt van een stukje cultuur, historie of graag een fietstocht maakt of een eind wilt wandelen… Op de Veluwe en aan het Veluwemeer is er altijd wel iets te doen. En natuurlijk kun je ook altijd even bij onze receptie naar binnen lopen, we vertellen je graag meer!

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?