AanbodMenu

Een stevige basis voor rendement

Unique

Woning: € 79.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 50.000,- k.k.of€ 4.500,- huurprijs per jaar/ Aantal personen: 4

De Unique is een veelgevraagd chalettype vanwege zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. De woning is van alle gemakken voorzien met eigen tuin, zonneterras en parkeerplaats. De mooie balans tussen traditionele vormen, onderhoudsvriendelijke materialen en een speelse, naar uw eigen hand te zetten, indeling maken de Unique tot een recreatiewoning waar u uw voordeel mee kunt doen.

Opmerkingen

De woning heeft een robuuste no-nonsense uitstraling, vanwege zijn traditionele bouw en rechte vormen. Het unieke zit hem in de vele extra’s die de waarde van de recreatiewoning kracht bij zetten. De Unique heeft duurzame gevelbekleding, kunststof kozijnen en voldoet aan alle isolatienormen. De Unique is in meerdere indelingsvarianten verkrijgbaar en kan met een erker worden uitgevoerd. Met al zijn flexibiliteit is een stabielere belegging nauwelijks denkbaar.

Extra’s

De woning wordt met compleet aangelegde tuin opgeleverd en u beschikt over een eigen parkeerplaats. Daarnaast zijn er vele extra opties mogelijk, informeer ernaar bij onze aankoopadviseur.

Een stevige basis voor rendement
Unique
Droompark De Zanding
€ 79.500,- exclusief BTW € 50.000,- k.k. € 4.500,- huurprijs per jaar Aantal personen: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park informatie

Droompark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Camping en vakantiepark De Zanding op de Veluwe is gelegen op één van de mooiste stukjes van Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Het is aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Tijdens een vakantie op de Veluwe geniet u van zandverstuivingen met kilometers ver uitzicht, bossen waar het daglicht nauwelijks doorheen komt, maar ook statige lanen met oude beuken. Wilt u wild zien? Achter het park -binnen enkele minuten wandelen te bereiken- staat u regelmatig oog in oog met een koppel edelherten, talloze reeën en zijn er verschillende groepen wilde zwijnen te bewonderen. 

Faciliteiten

Voor een heerlijke zon- en strandvakantie hoeft u helemaal niet naar het buitenland. Met onze zwemvijvers, visvijver, speeltuinen, zandstranden en ligweides bent u verzekerd van een heerlijke strandsfeer, maar dan dicht bij huis. Op het "Avonturen Survival Eiland" vermaken de kinderen zich op de speeltoestellen en het 11 meter hoge superklimnet. Voor een lekker hapje of verkoelend drankje hoeft u niet ver weg te gaan. Op het park zijn namelijk diverse horecagelegenheden te vinden, als een heerlijk restaurant, pannenkoekenhuis en grand café.

Omgeving

Droompark De Zanding ligt in een prachtige omgeving waar de leukste activiteiten op de Veluwe zijn te ondernemen! Voor jong en oud is er genoeg te doen. Zo kunt u prachtig wandelen door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, welke pal naast het pak ligt, maar ook fantastisch fietsen. Kijk snel verder en ontdek het brede aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden op en rond de Veluwe.

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?