AanbodMenu

Ruime en zeer gewilde vakantiewoning

L'Avenir

Woning: € 139.500,-inclusief BTW/ Kavel: € 6.000,- vanaf huurprijs per jaar/ Aantal personen: 6

Deze L-vormige witte vakantiebungalow vindt u op een mooie ruime kavel. De vakantiebungalow heeft een speelse ruime woonkamer met luxe keuken. De woning kan geleverd worden met 2 of 3 slaapkamers. Deze fantastische vakantiebungalow is een regelrechte buitenkans.

Opmerkingen

De L’Avenir is vervaardigd van mooi en robuust onderhoudsvrij materiaal. U heeft dus geen ander onderhoud dan af en toe een emmertje sop. Het object is voorzien van centrale verwarming. Er bestaat de mogelijkheid voor wasmachineaansluiting- en afvoer.

Extra’s

De tuin rond uw vakantiebungalow is speels aangelegd en voorzien van een ruim terras. Het plaatsen van een passende berging behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. Bij de volledige verhuur van uw woning is de BTW geheel terug te vorderen. Het regelen en verzorgen van de verhuur nemen wij u volledig uit handen. Vraag onze aankoopadviseur naar meer informatie.

Ruime en zeer gewilde vakantiewoning
L'Avenir
Droompark Buitenhuizen
€ 139.500,- inclusief BTW € 6.000,- vanaf huurprijs per jaar Aantal personen: 6

Kenmerken en parkinformatie

Park informatie

Het vakantiegevoel hangt in de lucht op en rond Droompark Buitenhuizen. Dit vakantiepark in Noord-Holland ligt midden in het weelderige natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude. Droompark Buitenhuizen biedt plaats aan circa 200 luxe, zeer comfortabele chalets en bungalows en heeft een apart kampeergedeelte met een groot aantal royale kampeerplaatsen. Op het park vindt u ook een verwarmd buitenzwembad en vele andere faciliteiten. Het park ligt pal naast het grootste golfterrein van Europa (66 holes). Interessante historische steden als Beverwijk en Haarlem zijn vlakbij. De stranden van Zandvoort, IJmuiden en Wijk aan Zee zijn op fietsafstand. In de afwisselende omgeving is van alles te ondernemen!

Faciliteiten

Droompark Buitenhuizen biedt u alles voor een heerlijke vakantie. Er is een verwarmd buitenzwembad en een prachtig natuurmeer met zandstrand. Op het multifunctionele sportveld is altijd wat te doen. In de wellness kunt u ontspannen in de sauna of een uurtje sporten op de fitnesstoestellen. Verspreid over het park zijn verschillende speeltoestellen voor de kids. Alle basisfaciliteiten zoals een supermarkt, restaurant, fietsverhuur en lobby zijn aanwezig op Droompark Buitenhuizen. 

Omgeving

Gaat u er tijdens uw vakantie graag op uit? Dan is de omgeving van Noord-Holland bijzonder geschikt om van alles te ondernemen. Sportief, actief, cultuur, natuur, historie, het is er allemaal! We hebben de mooiste tips voor u op een rijtje gezet.

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?