AanbodMenu

Ruim en zeer gewild

L'Avenir

Woning: € 129.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 50.000,- k.k.of€ 4.000,- huurprijs per jaar/ Aantal personen: 6

De recreatiewoning ligt op een mooie kavel, met de tuin op het zuid-westen waar een goede mogelijkheid is tot veel zonuren. De woning is uitgevoerd met 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer is uitgevoerd met een inloopkast. De woning heeft een mooie grote woonkamer en een prachtige hoekkeuken. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ruime douche. De woning beschikt over een separaat toilet. 

Opmerkingen

De recreatiewoning is vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Het object is prima geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Ligging woning

Dit recreatieverblijf ligt op een unieke plek midden op het park met een ruime, zonnige kavel.

Extra’s

Deze woning beschikt over een prachtige ruime tuin met terras en eigen parkeergelegenheid.

Ruim en zeer gewild
L'Avenir
Droompark Beekbergen
€ 129.500,- exclusief BTW € 50.000,- k.k. € 4.000,- huurprijs per jaar Aantal personen: 6

Kenmerken en parkinformatie

Park informatie

Droompark Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Het vakantiepark beschikt over een scala aan faciliteiten. Zo is er o.a. een overdekt zwembad, wellness voorziening en zijn er meerdere horecavoorzieningen. Voor fietsverhuur, entreekaarten van diverse attracties in de buurt kunt u dagelijks terecht bij de receptie.

Faciliteiten

De uitgebreide faciliteiten op Droompark Beekbergen maken uw vakantie comfortabel en ontspannen. Bij minder weer, maar natuurlijk ook bij mooi weer, kunt u een heerlijke duik nemen in het overdekte zwembad. In de wellness is het luxe ontspannen. U kunt ook lekker actief bezig zijn in de fitness of op de tennisbaan. In de verschillende horecavoorzieningen kunt u terecht voor een uitgebreid diner of een heerlijke lunch. 

Omgeving

Vakantiepark Beekbergen ligt in het hart van de Veluwe, zodat u een enorme keuze heeft als het gaat om het plannen van een dagje uit. Of u nu houdt van de natuur, liever gaat winkelen, of graag een dagje met de kinderen wilt plannen… mogelijkheden genoeg! De leukste activiteiten en bezienswaardigheden hebben wij voor u op een rij gezet. 

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?