AanbodMenu

Aangepaste woning voor minder-validen

L-cube MiVa

Woning: € 199.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 65.000,- k.k.of€ 5.200,- huurprijs per jaar/ Aantal personen: 4

Leverbaar in 2020! 

De L-Cube MiVa is een moderne, royaal toegankelijke recreatiewoning met alle ruimte en comfort. Deze onder architectuur gebouwde woning vormt door de uitgekiende ruimteverdeling, zorgvuldige ruimteverdeling en robuuste materialen ook een ideaal verblijf voor de recreant die tijdelijk of permanent van een rolstoel gebruik maakt. Sfeervolle aankleding en comfort van de recreatiewoning zijn essentieeel, zodat charme en functionaliteit perfect in evenwicht zijn. Waardevol om te bezitten en/of te verhuren. 

L-cube MiVa exterieur: onder architectuur gebouwd

Het betreden van de L-Cube MiVa toont direct de toegankelijkheid van deze exclusieve recreatiewoning. De verharde parkeerplaats en het verbrede toegangspad naar de woning zijn slechts een voorproefje van de all-over brede opzet. Hier kan een rolstoelgebruiker prima ‘uit de voeten’. Het onder architectuur gebouwde model heeft een ruime L-vorm, die zowel ruimte als een aangenaam huiselijk gevoel van beslotenheid creëert. Alle gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit om het onderhoud te vergemakkelijken en extra duurzaamheid te bieden. De ruime glaspartijen zorgen voor een lichte, moderne en luxe uitstraling.

L-Cube MiVa interieur: comfortabel, functioneel en smaakvol

De doordachte indeling, de brede deuropeningen en functionele extra’s als ruime badkamer met inloopdouche, wastafel (90 cm, beugels en douchestoel) zorgen voor een positief en vertrouwd gevoel. Naast het toilet (50 cm, beugels) in de grote badkamer is er nog een apart toilet. De woning telt twee of drie slaapkamers en twee badkamers en suite. De L-Cube MiVa wordt volledig gestoffeerd opgeleverd, waarbij aan alles is gedacht: van een sfeervolle binnenhaard en stijlvolle rolstoelproof keuken met inbouwapparatuur tot fraaie betegeling van toilet en badkamer. Alle ruimtes zijn met aandacht en luxe tot in de puntjes afgewerkt.

Extra's

Deze woning wordt met compleet aangelegde tuin en terras afgeleverd. Natuurlijk beschikt u bij uw woning over een eigen parkeerplaats en extra breed, verhard toegangspad tot de woning.

Aangepaste woning voor minder-validen
L-cube MiVa
Droompark Beekbergen
€ 199.500,- exclusief BTW € 65.000,- k.k. € 5.200,- huurprijs per jaar Aantal personen: 4

Kenmerken en parkinformatie

Park informatie

Droompark Beekbergen ligt midden op de Veluwe, verscholen in de Veluwse bossen tussen de plaatsjes Beekbergen en Loenen. In de altijd groene omgeving kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Het vakantiepark beschikt over een scala aan faciliteiten. Zo is er o.a. een overdekt zwembad, wellness voorziening en zijn er meerdere horecavoorzieningen. Voor fietsverhuur, entreekaarten van diverse attracties in de buurt kunt u dagelijks terecht bij de receptie.

Faciliteiten

De uitgebreide faciliteiten op Droompark Beekbergen maken uw vakantie comfortabel en ontspannen. Bij minder weer, maar natuurlijk ook bij mooi weer, kunt u een heerlijke duik nemen in het overdekte zwembad. In de wellness is het luxe ontspannen. U kunt ook lekker actief bezig zijn in de fitness of op de tennisbaan. In de verschillende horecavoorzieningen kunt u terecht voor een uitgebreid diner of een heerlijke lunch. 

Omgeving

Vakantiepark Beekbergen ligt in het hart van de Veluwe, zodat u een enorme keuze heeft als het gaat om het plannen van een dagje uit. Of u nu houdt van de natuur, liever gaat winkelen, of graag een dagje met de kinderen wilt plannen… mogelijkheden genoeg! De leukste activiteiten en bezienswaardigheden hebben wij voor u op een rij gezet. 

Contact

Formulier

Hoe wilt u informatie ontvangen?